Béarnaise padažas

Fondiu padažaiFondiu padažai paprastai naudojami karštame aliejuje keptai mėsai ar žuviai pagardinti.

Béarnaise padažui reikės:

1 smulkiai supjaustyto svogūnėlio

1 žiupsnelis šviežių supjaustytų petražolių

1/4 arbatinio šaukštelio peletrūno

1/4 arbatinio šaukštelio čiobrelių

Juodųjų pipirų pagal skonį

Druskos pagal skonį

1/4 stiklinės balto sauso vyno

1/4 stiklinės acto

3 kiaušinių tryniai

100 gr. sviesto

Paruošimas:

Sudėkite svogūnėlį, petražolę, prieskonius, vyną ir actą į dubenį

Virkite kol tūris sumažės pusiau

Nukoškite skysti ir atvėsinkite

Įmuškite kiaušinių trynius ir įdėkite sviestą

Mišinys turėtu būti panašios į majonezą konsistencijos

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.