Šokoladinis fondiu (tradicinis)

Klasikinio šokoladinio fondiu paruošimui Jums reikės:

  • 200 gr. gero kapoto šokolado
  • 1 stiklinės plakamosios grietinėlės
  • 2 arbatinių šaukštelių Grand Marnier ar kito likerio (nebūtinas ingredientas)

Paruošimas:

Ant nedidelės ugnies pašildykite grietinėlę (nereikia užvirinti).

Maišydami grietinėlę lėtai supilkite šokoladą.

Maišykite kol mišinys taps vienalytis, tada įmaišykite likerį.

Ką galite mirkyti:

Mirkimui tiks įvairūs vaisiai pvz. braškės, bananų gabalėliai, obuolių skiltelės. Taip pat puikiai tiks kekso ar biskvito gabalėliai, nedideli riestainiai.

Įrašo “Šokoladinis fondiu (tradicinis)” komenatarų: 3

  1. Šokoladiniam fondiu puikiai tinka konditerinis šokoladas, paprastai pardavinejamas didesniais kiekiais ir yra kietesnis tad tenka jį tarkuoti, nes kitaip nesusmulkinsit. (Block šokoladas, berods taip vadinasi, jį galima Maximoje rasti).

  2. Patikėk, tikrai buvo skanu deja antru gaakuilbu neteko pasimėgauti Bet jau galvoju gal reikės bandyti vėl, nes jau kaip ir šaldytas uogas reikia pradėti judinti. Nors dabar nusižiūrėjusi su raudonais serbentais ir šokoladu skonis geras, tik nuotraukų dar nėra, tad reikia pakartoti.

  3. Jei labai labai norisi šiais laiikas galima nusipirkti šviežių agurkų, svogūnų laiškų ar krapų net ir rudenį O visa kita tai juk nereikalauja vasaros. Tik svarbu namus prisišildyti, kad po šaltibarščių dar šalčiau nepasidarytų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *